Szabó Böbe

Szabó Böbe

Születési név: Szabó Erzsébet
Születési dátum: 1989. augusztus 22
E-mail cím: info@csakmiketten.hu
Mióta írok cikkeket az oldalra: 2005. március

Az első karácsony kettesben

Ha az idei évben költöztetek külön a barátoddal, akkor bizony most értetek el az első igazi közös karácsonyotokhoz. Már ismeritek egymást, a rokonokat, barátokat, s itt az ideje, hogy külön ünnepeljetek.

Hogyan készülj a szentestére?

Már csak napok kérdése, hogy elérkezzen az év leghíresebb ünnepe a karácsony, s vele együtt a szenteste. Hogyan készülhetsz fel tökéletesen erre az alkalomra?

Már beteges ez az egészségmánia?

A média minden szegletéből szó szerint dől felénk az újonnan megreformált, tökéletes női alakról szóló elképzelés. Milyen hatással van mindez ránk, és a férfiakra?

Candy cane dekoráció karácsonyra

Talán neked is tetszenek a filmekből ismert, tökéletes karácsonyi hangulatot idéző, fehér-piros, csavart cukorkák. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el ezek hamis változatát otthon.

Mikor jön el a gyermekáldás ideje?

A családalapítás az egyik legfontosabb kérdés az ember életében. Amikor eldöntjük, hogy kisbabát vállalunk, már ténylegesen felnőttnek kell lennünk.

Frizuraötletek göndör hajra

Sokan vágynak göndör hajra, ám akinek tényleg ilyen tincsei vannak, az csak ritkán tudja kihozni belőle a maximumot. Hogyan variálhatod a göndör frizurádat?

Nagymamáink édes kincsei

Megkaptam életem második receptkönyvét, és ez volt a második alkalom arra is, hogy könyvből főztem, sütöttem.

Az idei őszre is fogadj meg valamit!

Nem kell megvárni a Szilvesztert ahhoz, hogy tegyünk egy olyan fogadalmat, ami a javunkat szolgálja. De mégis milyen ígéreteket érdemes ősszel is megtartani?

Hogyan éld túl, ha távol van?

Egyre többen kényszerülnek manapság távkapcsolatba, kik hosszabb, kik rövidebb időre. Bár kétségtelen, hogy a különtöltött idő meg is erősítheti a kapcsolatot, egyáltalán nem könnyű kivárni a találkozást.

Hogyan spórolhatsz a tanévben?

A diákoknak sokszor minden egyes forint elköltését meg kell gondolniuk, ám sajnos gyakran még így sem elegendő az a pénz, amiből a havi kiadásokat fedezni kell.

1. oldal / 64