Mi a teendő a pasival?

Miért van az, hogy az egyik pillanatban udvarol, a másikban pedig már nem is érdekled? Egyszer egyértelmű jeleket ad, máskor pedig visszautasító...

 

Típus: Félénk
Így viselkedik:
 • Izgatott, amikor Veled beszél, vagy a közelében vagy.
 • Beszélgetésnél olykor nem néz a szemedbe.
 • Őszintén, de félénken mosolyog Rád.
 • Néha mikor ránézel, elfordítja a fejét.

Ugyanúgy, mint a lányoknak, a fiúknak is vannak komplexusai. Azonban míg a nők kimondják, hogy félnek az elhízástól, a pattanásosságtól, vagy a narancsbőrtől, a férfiak ezekről nem szívesen beszélnek, mert még jobban szégyellik őket, mint mi, nők.

De attól még ugyanúgy ők is félnek az öregedéstől, aggódnak a súlyuk miatt, félnek, hogy nem tetszenek Neked és a későbbiekben egyenesen rettegnek a kopaszodástól is. Ráadásul nagyon jól szeretnének teljesíteni az ágyban, ami ugye elég nagy teher számukra. Tehát egyértelműen tévhit, hogy a férfiaknak nincsenek komplexusai, mert igenis vannak!

Egy fiú félénksége abból adódhat, hogy fél az elutasítástól és fél attól, hogy esetleg átvered, nem jön be Neked, vagy kineveted valami miatt. Amikor odamegy Hozzád, összeszedi minden bátorságát, de akkor is félénken beszél, látszólag ideges, nem mer a szemedbe nézni. Próbál Neked kedveskedni, egyértelmű jeleket adni. Azonban van, amikor meglát az utcán, elfordítja a fejét, bambul, tehát úgy tesz, mintha nem látna. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekled, csupán váratlan neki a helyzet és nem készült fel a találkozásra. Fél attól, hogy nem néz ki jól abban a pillanatban, és nem készült fel arra, hogy mit kérdezzen Tőled. Az ilyen fiúk lehetnek akármilyen vagányak a barátaik jelenlétében, a kiszemelttel szemben félénkek és önbizalom hiányosak.

Mit tehetsz?

Az ilyen fiúknak egyértelműen kell egy kis segítség, hiszen akármennyire is szeretnétek egymástól komolyabbat, sajnos elképzelhető, hogy egy idő után a próbálkozások abbamaradnak és nagyobb lesz a félelem, mint a vonzalom. Könnyen lehet, hogy ha Te nem kezdeményezel, akkor soha nem is lesz belőletek egy pár.

Ha odamegy Hozzád, beszélgess vele nyíltan, kérdezz tőle, ha mesél valamit, érdeklődj iránta! Esetleg közölheted vele, hogy szimpatikusnak találod és mi lenne, ha egy kóla vagy egy kis süti mellett tovább beszélgetnétek. Azonban ne legyél túl rámenős, a randi szót inkább ne említsd, hiszen elijesztheted! Legyél ügyes, alakítsd úgy a dolgokat, hogy azt érezze, ezt ő szervezte meg! Növeld az önbizalmát, mikor Hozzád beszél, nézz a szemébe, mosolyogj és figyelj rá, legyél érdeklődő!

Típus: A macho
Így viselkedik:
 • Olykor kihívóan viselkedik, máskor pedig átnéz Rajtad.
 • Sok lány tetszik neki, sok lánnyal flörtöl.
 • Kibeszél a hátad mögött.

Vannak pasik, akik arra hajtanak, hogy minél több lányt meghódítsanak és minél több lányt mondhassanak a magukénak. Az ilyen pasik a mennyiségre mennek és nem a minőségre. Tehát azzal büszkélkednek, hogy milyen sok lánnyal jártak már.

Szomorú, de az ilyen srácok általában addig dolgoznak, míg meg nem szerzik azt, amit akarnak: lefektetnek. Szégyen, de csak a tested kell nekik, és húzzák a strigulákat, hogy mennyi csaj „volt már meg”.

Mindez nem téveszthető össze az egyéjszakás kalandokkal, hiszen ha mind a két fél csupán egy éjszakára tervez és csak a szex miatt vannak együtt, akkor nincsen baj: nyílt lapokkal játszanak és nem hitegetik egymást.

De könnyen lehet, hogy a fiú behálózza a lányt, ígér neki minden szépet, majd a szexuális együttlétig mellette marad, utána pedig dobja. Ennek az a veszélye, hogy a lány szívét könnyen össze lehet törni, mivel a hitegetés közben szerelmes lesz és a kihasználtság tényét nagyon tragikusan éli meg, hosszantartó, esetleg örök seb maradhat a szívén. A későbbi párválasztás is nehéz lesz, hiszen egy ilyen csalódás után a nőnek megrendül a férfiakba vetett hite.

Mit tehetsz?

Az olyan pasi aki egyszerre nagyon rámenős, rögtön randira hív, esetleg a szex témáját is pedzegeti, máskor pedig úgy átnéz Rajtad, mintha nem is ismerne, akkor több mint valószínű, hogy nem az érzelmeidre hajt. Az ilyen férfiak általában egyszerre több vasat tartanak a tűzben, egyszerre több lánynak is udvarolnak, hiszen a sokból egy-kettő biztos beadja majd a derekát. Ezeknek a pasiknak lehengerlő dumájuk van, ígérgetnek sok mindent, melynek köszönhetően sok lányt levesznek a lábukról. Előfordul, hogy egyszerre több barátnőjük van párhuzamosan, hiszen élvezik ezt a játékot. Nagymenőnek akarnak tűnni a haverjaik előtt, vezéregyéniségek, vagy azzá akarnak válni, ennek érdekében pedig minden eszközt bevetnek. Olykor még a barátnőjük előtt is flörtölgetnek, sokat járnak szórakozóhelyekre, hiszen ott rengeteg dögös lány közül válogathatnak. Ha a kiszemelted a jelenlétedben más lányokkal is flörtölget, akkor rögtön mondj le róla! Nem éri meg egy ilyen pasival járni! Ne hagyd átverni magad, egy ilyen srác nem fog csak a Te kedvedért megváltozni!

Típus: Döntésképtelen
Így viselkedik:
 • Egyszer érdeklődődik irántad, máskor pedig oda se megy Hozzád.
 • Rajtad kívül több lány is tetszik neki és ezt nyíltan elmondja.
 • Veled csalja a barátnőjét, sokszor ígért már olyat, hogy miattad otthagyja a lányt.

Vannak olyan pasik, akiknek egyszerre több lány is tetszik és ezt nyíltan el is mondják. Minden lányban találnak valami olyat, ami a többi lányból hiányzik. Egyszer az egyik csajjal, máskor pedig a másik csajjal randizgatnak. Több lánnyal flörtölnek, egyszer az egyikkel táncolnak, máskor pedig a másik karjaiban landolnak.

Az ilyen srácok sokszor ígérgetik, hogy miattad feladják ezt az életet. Elszomorító, de valószínűleg sohasem fognak teljesen megváltozni, hiszen tipikus Casanovák, és akkor érzik magukat igazán jól, ha sok csaj veszi körül őket, sokan érdeklődnek irántuk. Ezzel az a baj, hogy valószínűleg azért nem tudnak választani, mert igazán egyik lány sem tetszik nekik annyira, hogy feladják eddigi életszínvonalukat. Azonban az ilyen válogatást nem bírja sokáig egyik normális csaj sem.

Kellemetlen helyzet az, mikor a srác Veled csalja meg a barátnőjét. Ez egy darabig mehet és egy ideig elviselhető. Sokszor megígéri, hogy miattad otthagyja a lányt, de valószínűleg ez sosem következik be! De senki sem szeret második lenni a sorban...

Mit tehetsz?

Senki sem szereti, ha vetélytársa van és másokkal kell megküzdenie egy srácért. Ha pedig a kiszemelted nem képes feladni a Casanova életét, akkor nem is érdemes rá időt pazarolni, hiszen még nem nőtt be a feje lágya. Ha nem tud választani, akkor az azért van, mert sajnos nem Te vagy számára az igazi, nem találja meg Benned azokat a tulajdonságokat, melyeket ő keres. Olyan szekér után pedig nem érdemes futni, amelyik nem vesz fel!

Ha olyan helyzet adódik, hogy a fiú már ezerszer megígérte, hogy miattad szakít a barátnőjével, de még mindig nem tette meg, akkor nem érdemes rá tovább várni, hiszen ő igazából nem akarja ezt a helyzetet megváltoztatni. Ne legyél második, ne alázd meg magad!

Típus: Csak haver
Így viselkedik:
 • Jól el tudtok beszélgetni bármilyen témában.
 • Közvetlen Veled, elmondja a bánatát.
 • Megosztja Veled a titkait.

Ha egy srác nagyon nyílt egy lány felé, akár már túlságosan is, akkor elképzelhető, hogy ez a fiú egy barátot lát Benned, aki rendes, kedves és akivel megoszthatja minden örömét, bánatát. Ha igazából nem tesz közeledő lépéseket, csupán csak élvezi a Veled való beszélgetést, keresi társaságod, elárulja a titkait, akkor ebből arra lehet következtetni, hogy egy különleges barátot lát Benned.

„Fiú és lány között nem lehet barátság” -tartja a mondás, amely részben igaz is. Barátság kialakulhat az egyik félről, de valamelyikőtök, vagy mindkettőtök idővel többet akarhat majd a másiktól, mint csupán barátság. Nem kell megijedni, nem minden esetben, de a rutin ezt mutatja. Ha a srác barátkozik Veled, szeret Veled beszélgetni, érdeklődő, kezdeményezi a beszélgetést, akkor kedvel Téged és szívesen a bizalmába fogad. Talán azért érdekled őt, mert máshogy látod a dolgokat, mint a barátai, hiszen női szemmel teljesen más a világ. Ha tanácsot kér Tőled csajozási ügyben, azt azért teszi, mert úgy gondolja, hogy biztosan jobban tudod, hogy a lányok mire vágynak, mire buknak. Ez azonban egyértelmű jel számodra: Nem Te kellesz neki!

Mit tehetsz?

Ha tetszik a srác, akkor próbálj hozzá közeledni! Ha már egyszer barátok vagytok bátran elmondhatod neki, hogy mit érzel, mi bánt, és egy ilyen bizalmas beszélgetés közben talán közölheted vele, hogy Te kicsit többet érzel iránta, mint szimpla barátság. Fontos, hogy ezt olyan időszakban tedd, mikor nincsen senkije és nem igazán tetszik neki egy lány sem, hiszen ilyenkor több az esélyed! Ha szerencséd van megért, és talán lehetőség lesz rá, hogy egy párt alkossatok. Lehet, hogy éppen ő is így gondol Rád, csak nem volt teljesen tisztában az érzéseivel és félt attól, hogy elutasítod.

36 hozzászólás

 • Hozzászólás hivatkozás Béé 2009. február 06. Írta: Béé

  Síelésen beleszerettem egy nálam kétévvel idõsebb srácba...azt hiszem van barátnõje mert egy csaj kinn van a telóján háttérképnek!de úgy viselkedett velem mintha nagyon bejönnék neki,folyton mondta hogy menjek vele ide meg oda meg úgy tûnt hogy élvezi azt az idõt amit velem tölt:)nem tudom mit tegyek..a srác nagyon helyes meg minden de mégiscsak van csaja...:(segítsetek lécci...:):(

 • Hozzászólás hivatkozás Arice 2009. február 06. Írta: Arice

  Kedves Béé!Szerintem vigyázz ezzel a sráccal mert ha van barátnõje és közben veled is tanálkozgat akkor van rá garancia hogy ha veled járna akkor is ezt tenné!De ha tényleng úgy érzed hogy õszinte veled és nem csak megjátsza hogy tetszel neki akkor kérdezz rá hogy mien a kapcsolata a barátnõjével. Az is lehet hog azért van veled mert tényleng tetszel neki és épp szakítani készül a abrátnõjével:)

 • Hozzászólás hivatkozás Respen 2009. máj. 25. Írta: Respen

  Az nem lehet, hogy csak a huga? Engem pl a nõvérem tett ki a telefonja háttérképének... :D

 • Hozzászólás hivatkozás Tirike 2009. máj. 26. Írta: Tirike

  Én is pont síeléskor szerettem ele egy fiúba aki nálam1 évvel idõsebb most õ hetedikes én hatodikos vok, de sztem más is tettszik neki :S

 • Hozzászólás hivatkozás 2009. június 20. Írta:

  Azt hiszem,hogy a fiú aki tetszik nekem a félénk kategóriába tartozik.Az a baj,hogy én is eléggé félénk vagyok és nem tudom mit tegyek...Már beszéltünk egy párszor,de semmi különöst.A nyáron fogunk majd találkozni egy több napos kiránduláson,kinek van vmi tippje?

 • Hozzászólás hivatkozás macska 2009. július 25. Írta: macska

  Én 3évvel ezelõtt belevoltam zúgva 1srácba.Aki azóta haverom lett.A srác szakított a barátnõjével féléve(5-6évig jártak),azóta egy idõsebb lánnyal flörtõlt.Nekem meg azóta jó barátom lett a srác.Mindenhova elvisz(strand,buli...)fizet mindent,odafigyel hogy minden tökéletes legyen.Azt mondta hogy nem akar beleõlni abba, hogy több is legyen közöttünk.De közbe meg csak én kellek neki,mivel õ szeretõm is.De várna még 1-2hónapot is most a sexre ha én azt mondom.Küldött magáról fényképet nekem,amin õ van szívecske a fejénél.De õ azt mondja hogy nem érez többet barátságnál.Nem mer a szemembe nézni mikor beszélgetünk.Hirtelen valamikor félõs lesz,pedig adja a nagy menõ srácot közbe.Megbeszéltük hogy ha más nõt akar akkor vége a szeretõsdinek,de õ azt mondta hogy nem akar mást.Olyan dolgokat csinálunk együtt,amit mással párkapcsolatban csináltam.Amúgy ez a srác 2évvel fiatalabb nálam.Mit tegyek hogy belémszeressen,és komolyan gondolja az egészet?Közölte velem hogy nem akarja lekötni magát senkivel se.De nagyon fura jeleket ad nekem.Összezavar:S Járnék pedig a legjobb barátommal!Megint belezúgtam.Valakinek van valami tanácsa,hogy mit tegyek hogy máskép gondolja az egészet?Magamba szeretném bolondítani!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.