Randi ötletek télre

Úgy érzed, hogy télen korlátozottak a lehetőségeitek a közös programokat illetően, és emiatt kevesebb időt tudtok tartalmasan együtt tölteni? Gyűjts néhány ötletet a mi tippjeinkből!

Egy ki mozgás: téli sportok

Ha aktív életet éltek, akkor bizonyára tél derekán már nektek is hiányzik egy kicsit az önfeledt mozgás a friss levegőn. Megfelelő felszereléssel azonban a mínuszok sem jelenthetnek akadályt arra, hogy összekössétek a kalóriaégetést a randival.
Szánkózni, korcsolyázni, síelni nem csak a barátokkal lehet: ez ugyanolyan klassz  program a kedveseddel is. Ráadásul remekül összekovácsolhat bennetek, ha mondjuk megkéred, hogy tanítson meg snowboardozni, mert az Neked nem megy annyira.
Jókat nevethettek együtt, amikor huppantok a havon, vagy jégen.

Lustálkodáshoz: filmnézés a kandalló mellett

Az otthoni filmezésnek is megvan a maga szívet melengető hangulata. Egy jó nagy, meleg pléd, ami alatt összebújtok, forró kakaó és ropogtatnivaló: másra nincs is szükségetek a tökéletes téli programhoz.
Ha pedig már elegetek van az ücsörgésből, de eszetek ágában sincs kimenni a hidegbe, akkor egy kis mozizás remek választás lehet. A plázák ilyenkor már nagyon szépen ki vannak díszítve, remek alapot biztosítanak a megfelelő hangulat megteremtéséhez.

Romantikázáshoz: esti séta

Esti fények, szállingózó pelyhek, ropogó hó a talpatok alatt, miközben összebújva andalogtok… Öltözzetek fel jó melegen, és irány a friss levegő! Nincs is másra szükség, ha egy kicsit romantikázni akartok.
Ha kedvetek támad, útközben csúszkálhattok, fogócskázhattok, hógolyózhattok, vagy szerelmes üzeneteket írhattok egymásnak a friss hóba.

Karácsonyi hangulathoz: vásárok

Télidőben minden város gyönyörűen fel van díszítve, így már önmagában az is remek program lehet, ha sétáltok egyet a fények alatt. Ha pedig sikerül egy vásárt is kifognotok, akkor máris tökéletes, téli programot találtatok magatoknak.
Végigkóstolhatjátok az árusok frissen sütött portékáit, ajándékötletek gyűjthettek, forralt borozhattok, ráhangolódhattok az ünnepekre.
Ha pedig unjátok a már jól ismert arcokat, akkor akár egy másik párral, vagy néhány ismerőssel összefogva kicsit messzebb is ellátogathattok.

Kikapcsolódáshoz: egy kis wellness

Ha sikerült pénzt spórolni a hideg hónapokra, akkor érdemes beruházni egy wellness hétvégébe. Egy-egy ilyen alkalom tökéletes kikapcsolódást, és felfrissülést nyújt. Szauna, jakuzzi, meleg vizes medence, masszázs, arcpakolás… Tökéletesebb programot el sem lehet képzelni, amikor kinn tombolnak a mínuszok.
Köszönhetően az egyre inkább gyarapodó kuponoknak és az akcióknak, már akár 10 000 Ft-ért is eltölthettek egy éjszakát, és két napot egy szállodában. Persze az ekkora összegekben csak nagyon ritkán vannak benne extra dolgok, de bármelyik kapcsolatot felfrissítheti a közös lazítás.
Ha pedig egy szállodai kiruccanásba semmiképpen se tudtok beruházni, akkor még mindig elmehettek szaunázni, vagy élményfürdőzni valahova a közelbe.

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Bfly 2011. november 29. Írta: Bfly

    Mi tavaly csak annyit csináltunk, hogy elmentünk sétálni, de imádtam... Pont szállingózott a hó, sötét volt, itt-ott égtek a lámpák, láttuk, ahogy az emberek készülõdnek a vacsorához... Nem vagyok romantikus alkat, de ez bejött :D

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.