2015. január 06.

Randi ötletek télre

Úgy érzed, hogy télen korlátozottak a lehetőségeitek a közös programokat illetően, és emiatt kevesebb időt tudtok tartalmasan együtt tölteni? Gyűjts néhány ötletet a mi tippjeinkből!

A barátnőid folyton arról beszélnek, hol fognak nyaralni a párjukkal, és már előre a romantikus részleteket ecsetelik? Kellemetlenül érzed magad emiatt?

Sokakkal előfordul, hogy olyasvalaki közeledik feléjük, aki hivatalosan párkapcsolatban él. Mi a teendő? Van ilyenkor esély egy normális kapcsolatra, vagy inkább el kell felejteni az egészet?

Mi nők sokszor elég problémásak tudunk lenni – legalábbis a férfiak szerint. Főleg, amikor szépnek és emellett eszesnek is születtünk… ez már sokszor túl sok az erősebbik nemnek.

2013. szeptember 05.

Álruhás jófiúk

Drága fiúk! Elképzelni sem tudjátok, mennyire király helyzetben vagytok. Elég, ha heti egyszer leugrotok a konditerembe, hogy kinézzetek valahogy, ha ez megvan, már tiétek is a világ.

Te is égetted már meg magad azzal, hogy rossz pasiba estél bele? Cikkünk segít, hogy a jövőben felismerhesd a kétes múltú, vagy éppen kapcsolat-képtelen fiúkat.

1. oldal / 5