Család

Család (20)

Annyira örülni tudunk az apró meglepetéseknek, mint kisgyerek az új plüssállatának. Repdesünk, szárnyalunk, csak azért, mert valaki örömet szerzett nekünk.

A családi nyaralást lehet, hogy kiskorodban mindig nagyon vártad, de előfordulhat, hogy mostanra már unalmasnak gondolod. Összeszedtünk egy-két tippet, amivel újra élvezetessé teheted az utazást.

Kisállatot szeretnél tartani, de a szüleid nem engedik, és ellenzik a terved? Mi segítünk abban, hogy sikerüljön meggyőzni őket!

2013. máj. 19.

Kisállat tartás

Írta:

Nincs is jobb, mint amikor kisállat érkezik egy család életébe. Viszont ahogy nagyon bölcsen mondani szokták, nagy felelősséggel jár egy kis játszópajtás.

2013. február 23.

Miért fontosak az apák?

Írta:

Tudjuk, hogy az apa példaképként nagy szerepet tölt be egy fiú életében, viszont gyakran megfeledkezünk arról, hogy mennyire fontos az apa egy kislány életében is.

2012. szeptember 26.

Féltestvéri (v)iszony

Írta:

A családba érkező új testvérek lelkiállapota és hozzáállása gyakran keménynek bizonyul és a féltestvérek közti viszony nem mindig indul gördülékenyen.

2012. szeptember 14.

Szülői álláspontok

Írta:

Van, aki szeret veszekedni, azt mondja: feltöltődik tőle, de van – és remélhetőleg ők vannak többen -, aki ha teheti, elkerüli a szópárbajt. Azonban elkerülhetetlen néhány vita az életben…

2012. szeptember 19.

Időskori zavartság

Írta:

Sajnos többekkel előfordul, hogy a nagyszülő bizalmatlanná válik a családdal szemben. Segítünk, hogy megfelelően és tudatosan kezelhesd a helyzetet.

Reméljük Te is azok közé tartozol, aki jókat tud dumálni az anyukájával, hiszen ezek a beszélgetések nem helyettesíthetőek semmilyen más, barátnői csevejjel.

2012. április 06.

Szigorúak a szüleid?

Írta:

A családtagjait senki nem választhatja meg, de ez az eredendő összetartozás sajnos nem mindig jelent automatikusan harmóniát és összhangot.

1. oldal / 2