2014. január 20.

Miért jó korán kelni?

Gyűlölsz hajnalok hajnalán kikecmeregni a jó meleg takaró alól? Van, hogy már ébredés előtt a vekker utálatos hangjával álmodsz, amikor pedig tényleg megszólal, úgy érzed, képtelen leszel felkelni?

2013. november 25.

Bocsáss meg magadnak!

Néha úgy érzed, hogy nincs senki, aki nálad több bakit elkövetett volna? Gyakran kérdezed azt magadtól, hogy megint hogy csinálhattál ekkora butaságot?

Sajnálatos, ha valakinek barátja, ismerőse, rokona kórházba kerül, ám sokan talán éppen ezért nem tudják, mik a kórházi látogatás illemszabályai.

Lassan véget ér az ősz, és beköszönt hozzánk a tél, ami magával hozza a depressziós hangulatot és persze az állandó idegeskedést.

Megesik olykor, hogy azoknak is távol kell lenniük, akik egyébként a legközelebb állnak hozzánk. Legyen szó költözésről, külföldi munkavállalásról, önkéntességről, vagy Erasmus programról, egy biztos: a helyzet korántsem egyszerű.

Annyira örülni tudunk az apró meglepetéseknek, mint kisgyerek az új plüssállatának. Repdesünk, szárnyalunk, csak azért, mert valaki örömet szerzett nekünk.

Nincs időd semmire? Mindent elfelejtesz? A barátaid már unják, hogy folyton elkésel? Most mutatunk néhány praktikát, melyekkel rendszerezheted a programjaidat.

2013. október 20.

A legőszibb programok

Az ősz szomorkás. Csapadékos. Hideg! Ugyanakkor csendes, színes, romantikus – s ha velünk tartasz, kiragadunk téged az egyhangúságból is!

Két ember veszekedése során gyakran egy harmadik személy sérül leginkább. Mégpedig az, aki a lehető legtöbb szeretetet és megnyugvást próbálja adni. Vajon miért történik mindez?

Manapság sokan el sem tudjuk képzelni a mindennapjainkat okostelefonok, na meg a közösségi oldal nélkül. De vajon jó ez így?

1. oldal / 11