2014. február 14.

Ajándékozás friss- és régi kapcsolatban

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Közeleg a Valentin nap és nem tudod mivel lephetnéd meg a párodat? Ne aggódj, segítünk!

Akár régi-, akár friss kapcsolatról van szó, az ajándékok kiválasztása gyakran gondot okozhat. Tulajdonképpen mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt a párotokkal, az ajándékozás lényege az, hogy szívből adjuk. Ezt a nézőpontot szem előtt tartva úgy gondoljuk, a saját kézzel készített ajándékok, talán személyesebben hathatnak, mint ha megvásárolunk valamit a boltban. Ezért többnyire ilyen ötleteket osztunk most meg veletek!

Régi kapcsolat

Ha már több éve tart a kapcsolatod a szerelmeddel, gyakran szembesülhetsz azzal a problémával, hogy tanácstalan vagy, milyen ajándékot válassz neki. Ekkor már javarészt minden jó ötletet megvalósítottál, vagy mindene megvan a párodnak, amire csak szüksége lehet. Érdemes más nézőpontba helyezni ezt a felfogást, és „kihasználni” a közös múltat. Mire is gondolok? Ha nem egy friss kapcsolatban élsz, és eltöltöttetek már egymással jó pár évet, akkor rengeteg közös emléketek lehet már, amiket talán meg is örökítettetek.

Keretezd be! – Első ajándékötletünk egy bekeretezett „emlék”. Elkészítése nem bonyolult, csupán keresned kell egy közös képet, majd kinyomtatni azt (vagy előhívatni). Ha színes képet választottál, akkor a nyomtatásnál figyelj oda arra, hogy minden szín a helyén legyen. Az összképen jelentősen ront, ha kifogyóban van a nyomtatópatron.
Ha ezzel készen vagy, válassz hozzá egy szép keretet, és tedd bele. Különböző idézetekkel, díszekkel varázsolhatod még személyesebbé az ajándékod.

Mesélnek az emlékek – Egy emlékkönyv elkészítéséhez szükséged lesz tollra, képekre, kapcsos könyvre és díszítő elemekre. A kapcsos füzetet megvásárolhatod bármelyik hobbiboltban, amit aztán kedved szerint készíthetsz el. Számos idézettel tarkíthatod a lapjait, beleragaszthatod a legemlékezetesebb pillanataitokat fénykép formájában, és matricákkal teheted még tökéletesebbé az összhatást.
Az elkészítése teljesen a Te kreativitásodra van bízva, melynek semmi nem szabhat határt. Az utolsó lapokat esetleg üresen is hagyhatod, célozva ezzel arra, hogy még számos mesés emlék vár rátok.
A füzet fellapozása és emlékeitek felelevenítése, garantáltan mosolyt csal majd mindkettőtök arcára!

Vigyázz, kész, vágj! – Készíthetsz párodnak egy feledhetetlen videót a közös élményeitekről. Ehhez szükséged lesz egy video készítő programra, ami szinte minden számítógépen megtalálható. (Ha nem túlzottan értesz az ilyen programok használatához, nyugodtan kérj segítséget mástól, ez nem von le igyekezeted értékéből!)
Válogass össze képeket, rövidvideókat, idézeteket és ne felejtkezz meg valami hozzátok fűződő szép szám alá vágásáról sem. A sikered garantált lesz!

Új kapcsolat

Akkor se csüggedj, ha még nem tartós a kapcsolatotok, három ötletünk van Számodra is! A Te helyzetedben az a könnyebbség, hogy még rengeteg meglepetéssel készülhetsz. Ha valami személyesebb ajándékot szeretnél saját kezűleg készíteni, akkor szemezgess ötleteinkből!

Kötényre fel! – A férfiakhoz a gyomrukon át vezet az út, úgyhogy ideje meglepned a párodat egy finom vacsorával, amit saját kezűleg készítesz el. Ha még nem tudod, puhatolózd ki mi a kedvence, majd készítsd el neki!
A főzésnél kikérheted akár az Ő szülei segítségét is, így nemcsak garantáltan finom lesz az étel, hanem még közelebb is kerülhetsz választottad családjához. Feldobhatja a hangulatot, ha a nap folyamán valami csinosabbat veszel fel az átlagosnál, és jól jöhet pár gyertya, esetleg valami szép zene.

Rakd ki a szerelmet! – A következő ötletünk egy igazán egyedi megoldás. Nincs szükséged másra, csak egy fényképre, amit a megfelelő helyen elkészítenek Neked puzzle formájában. Az ajándék nagyszerűsége abban is rejlik, hogy miután odaadtad a kedvesednek, közösen rakhatjátok ki a képet, így a meglepetés varázsa tovább tart, hiszen csak a végén derül ki, mit is ábrázol a puzzle.
Ha megtetszett ez az ötlet, arra mindenképp figyelj, hogy 2-3 nappal hamarabb már kezdj neki, ugyanis kb. ennyi idő szükséges, ameddig elkészítik a képből készített kirakót.

Nyomtatott ajándékok – Következő ötletünknél szintén egy fényképre lesz szükséged, amit a megfelelő helyen rányomtatnak pólóra, párnára vagy akár bögrére is. Hidd el, ezek a tárgyak különösen kedvesek lesznek a szívének, hiszen Ti szerepeltek rajta.
Ha emellett döntesz, itt is vedd figyelembe azt a pár napot, ameddig elkészítik Neked az ajándékot.

Ti megünneplitek a Valentin napot? Mivel leped meg a párodat?

Megjelent: 3029 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. február 14.
Ress Alexandra Héla

Születési név: Ress Alexandra Héla

Születési dátum: 1991.05.23.

Mióta írok cikkeket az oldalra: 2012. augusztus

E-mail cím: hela.ress@gmail.com

Ha valaki megkérdezné, mivel szeretnék foglalkozni hátralevő életem során, a választásom egyértelműen az újságíró- vagy riporteri pályára esne. Jelenleg az Eszterházy Károly Főiskola kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatója vagyok, de élénken érdeklődöm a pszichológia iránt is. Az oldalra 2012. augusztusa óta írok, bár az írás iránti szenvedélyem korábbra nyúlik vissza, mivel mindig is úgy éreztem, írásban tudom magam a legjobban és legkönnyebben kifejezni. Közvetlen és barátságos személyiség vagyok, szeretem barátokkal körülvenni magam, bár a bizalmamhoz hosszú és rögös út vezet. A valóságból szeretek a könyvek nyújtotta varázslatos világba menekülni. Emellett amikor csak tehetem a barátaimmal, a családommal és a párommal vagyok, akivel már több mint 3 éve tart harmonikus kapcsolatunk. Nagyon szeretek utazni is, új helyeket felfedezni. Jellemző rám a kitartás, ha valamilyen célt kitűzök magam elé, azt akár tűzön-vízen is keresztül viszem, bármilyen akadályokat gördítsen is elém az élet.

5 szó, ami a leginkább jellemző rám: érzelem, virágminta, mosoly, lélek, csipke

5 tulajdonság, ami a leginkább jellemző rám: túlérzékeny, céltudatos, kreatív, kifinomult, álmodozó

1 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás M. 2013. február 09. Írta: M.

    Én az vagyok, aki már minden poént lelõtt :( :)Bár amúgy sem szoktunk nagy faksznit csinálni a dologból egy-egy csoki, zokni, sál.. Ilyesmiket szoktunk adni egymásnak. Idén meg vacsizunk egy jót és kész :)

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.