Aktuális

Aktuális (99)

Ismét nyakunkon a szerelmesek napja, ami sokaknak pusztán az elharapódzó önsajnálattal, és a romantikus vígjátékokon való kesergéssel egyenlő.

Az Újév beköszöntével a legtöbb ember tesz valamilyen fogadalmat, ám csak nagyon kevesen képesek elérni a kitűzött célt.

Ismét itt az év vége, a szilveszter. Vagyis az utcai fergeteg, a malacsült, a bulik, és persze az elmaradhatatlan pezsgő, és egyéb szeszes italok nagy napja.

Akár egyedül, akár barátokkal, családdal, vagy éppen a szerelmeddel töltöd a szilveszter estét, nem kell lemondanod az izgalomról és a jókedvről sem.

Eljött az év legnagyobb bulija, így jogosan merül fel benned a kérdés: vajon mit vegyél fel? Segítünk, hogy a legmegfelelőbben válaszd ki a szilveszteri szetted!

Karácsony alkalmával, ahogy az ünnepi dalokat hallgatjuk, kicsit újra gyerekek leszünk. Ilyenkor jól esik egy forró bögre kakaóval leülni a szobánkban és átadni magunkat a karácsony élményének.

2013. december 24.

Alkalmi smink karácsonyra

Írta:

Karácsonyra két sminket mutatunk be: egy szem és egy száj hangsúlyosat. Szerencsére mind a kettő ugyanolyan dögös!

Akármennyire hangoztatjuk, hogy a karácsony nem az ajándékokról szól, mégis a többség azon izgul, hogy mit vásároljon, és ő mit fog kapni. De mi a teendő akkor, ha a te ajándékodat nem találták el?

Eljött az év legszebb ünnepe, de vajon hogyan lehet teljesen örömteli, ha éppen haragban vagy másokkal, magaddal, vagy egyszerűen csak a világgal?

Ha az idei évben költöztetek külön a barátoddal, akkor bizony most értetek el az első igazi közös karácsonyotokhoz. Már ismeritek egymást, a rokonokat, barátokat, s itt az ideje, hogy külön ünnepeljetek.

1. oldal / 8