Konyha

Konyha (40)

2014. február 24.

Farsangi fánkok

Írta:

A február jellemzően a farsangi mulatságok hónapja, amikor az ünnepi asztalról nem hiányozhatnak az olyan finomságok sem, mint a szalagos és a csörögefánk.

A szilva az ősz igen kedvelt idénygyümölcse, így természetes, hogy igyekszünk szinte mindenhez felhasználni.

Miért fogyasztanál tartósítószerben és ízfokozóban gazdag bolti joghurtot, ha otthon pofonegyszerűen előállíthatod az egészséges változatot?

Házigazda leszel, esetleg batyus bulira vagy hivatalos, de nem vagy vérbeli konyhatündér? Spontán összeverődtetek, de nincs mivel megkínálnod a társaságot?

2013. szeptember 12.

Desszertek kezdőknek

Írta:

Szeretnéd meglepni a barátnőidet egy házilag készített finomsággal, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Esetleg a családi ebédhez szeretnél valamivel hozzájárulni, de félsz a kudarctól?

Ismerünk két olyan finom és laktató ételt, melyek mindössze 15 perc előkészületet és a sütő melegét igénylik. Ígéretesen hangzik, ugye?

2013. augusztus 21.

Morzsás süti

Írta:

Ismét egy végtelenül egyszerű és könnyen variálható desszert receptjét hoztuk el nektek, hiszen mi éppen az ilyen jelzőkkel bíró finomságokat szeretjük a legjobban.

2013. augusztus 16.

Egyedi tortaötletek

Írta:

Egyedi és személyre szóló ajándék, ami sajnos hamar elfogyasztásra kerül, de az a pár perc is remek meglepetésként szolgálhat.

2013. július 15.

A legfinomabb frissítő italok

Írta:

Nincs is jobb, mint egy frissítő, finom itallal meríteni erőt a nyári melegben. Összeszedtük a legfinomabb és legmókásabb nyári üdítőket, melyeket Te is könnyen elkészíthetsz!

Milyen a jó nyári desszert? Hamar készen van, nem kell a forró sütő mellett állni miatta, finom, és hideg.

1. oldal / 3