Ismered azt az eszközt, mellyel úgy dolgozhatod meg szinte minden izmodat, mintha egy egész konditeremnyi géppel edzenél, mégis elfér a zsebedben?

Milliók várják a reggeli éberség eljövetelét egy csésze kávétól, függetlenül attól, hogy tisztában vannak-e vele, hogy egészséges, vagy éppen káros a nélkülözhetetlen fekete.

Akadnak olyan emberek, akiknek 3 perc is elég az elalváshoz, míg mások sokszor órákig forgolódnak, mire álom jön a szemükre.

Karácsonykor hajlamosak vagyunk az ünnepi lakomából többet fogyasztani, mint kellene – ezt időnként a szervezetünk is tudomásunkra hozza.

Lassan de biztosan közelít a tél, ami magával hozza a fagyos szeleket, a kinti hideget, és a havazást. Kinek van kedve ilyenkor kimozdulni otthonról?

A média minden szegletéből szó szerint dől felénk az újonnan megreformált, tökéletes női alakról szóló elképzelés. Milyen hatással van mindez ránk, és a férfiakra?

Egyre több élelmiszer csomagolásán hirdetik nagy betűkkel a gluténmentességet, de azzal nem mindenki van tisztában, hogy ez miért és kinek fontos információ.

2013. november 19.

Minden nap egy óra séta

Azok közé tartozol, akiknek lenne elég idejük a sportra, de örökké csak a kifogásokat keresik? Megtaláltuk Neked az ideális mozgásformát: sétálj naponta egy órát!

Számos vitamin és ásványi anyag nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, ezek közül az egyik legfontosabb a magnézium.

2013. november 04.

20 zene otthoni edzéshez

Fontos, hogy a hideg idő beköszöntével se hanyagold el a megfelelő mennyiségű testmozgást. Az alábbiakban összegyűjtöttünk húsz kiváló zenét, melyek talán téged is az otthoni edzésre sarkallnak majd!

1. oldal / 14